Maatregelen winterdienstregeling: een overzicht

Elke avond voordat NS een winterdienstregeling rijdt wordt de reisplanner aangepast. Helaas duurt dat vaak tot 20.00 uur ’s avonds en kun je dan pas zien wat er veranderd is.

Gelukkig publiceert NS ook een overzicht van alle wijzigingen per treinserie in een spreadsheet die vaak al eerder beschikbaar is. Rijden de Treinen ontvangt deze overzichten ook en gebruikt deze om via Twitter afwijkingen in de winterdienstregeling te communiceren.

Aangezien deze informatie ook voor anderen nuttig of inzichtelijk kan zijn zal Rijden de Treinen alle overzichten deze winter publiceren. Deze blogpost wordt iedere keer bijgewerkt wanneer er een nieuw overzicht beschikbaar is, dus je kunt ‘m bookmarken.

Overzicht van gepubliceerde dienstregelingen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.