Nieuw: actuele aankomsttijden

Sinds vandaag kun je een nieuwe functie gebruiken op de website en in de app van Rijden de Treinen: actuele aankomsttijden. Dit is een actueel overzicht van alle aankomende treinen per station, net als je voor ieder station vertrektijden op kunt vragen.

In het overzicht met aankomsten zie je alle treinen die in het afgelopen halfuur gearriveerd zijn en alle treinen die binnen de komende 70 minuten aan zullen komen. Informatie over de route van de trein of het treinmaterieel is helaas niet beschikbaar in de NS-data.

Deze functie is nieuw en werkt mogelijk nog niet perfect. Laat dus vooral weten wat je ervaringen zijn in de opmerkingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.