Afstandenmatrix 2013

Update: er is voor 2013 een nieuwe versie van de afstandenmatrix.

In de nieuwe dienstregeling zijn een aantal nieuwe stations geopend, en er is een hele nieuwe spoorlijn geopend (de Hanzelijn tussen Zwolle en Lelystad). Het is dus weer hoog tijd voor een update van de afstandenmatrix die ik vorig jaar op deze weblog had gezet.

De dataset voor bestaat uit twee CSV-bestanden:

De getallen zijn de tariefkilometers tussen twee stations. Een waarde van XXX houdt in dat start- en eindstation gelijk zijn. Wanneer een waarde een vraagteken is dan is er voor het gegeven station geen tariefinformatie bekend.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.